Ansigtsbehandlinger

Klassisk ansigtbehandling

Klassisk ansigtsbehandling, til dig som trænger til at slappe af og få en frisk ny glød til huden.

Behandlingen består af:
– Grundig afrensning.
– Hudanalyse.
– Peeling.
– afslappende ansigtsmassage.
– Maske efter hudtype.
– Afsluttende cremer.

549,-

Fugtboost

Til dig som ønsker en effektiv ansigtsbehandling med fokus på resultater og en dybere behandling af huden.
Behandlingen stimulrer hudens naturlige opheling og dermed dens kollagen og elastin opbygning.
Anbefales til alle
ansigtsbehandling med microneedling. en maximal nåledybde på 0,25-0,75 mm. Denne behandling giver huden fornyet glød og spændstighed.
afrensning, individuelt tilpasset behandling med mikronåle, biomaske efter hudtilstand, lystterapi

1095,-

Luxus ansigtsbehandling

Behandlingen består af:
– Hudanalyse.
– Grundig afrensning.
– Peeling.
– Diamant Peeling
– Dybderensning af ansigt
– Afslappende
ansigtsmassage.
– 24karat guld maske
Retning af bryn
– Afsluttende cremer.

1070,-

Lift summun behandling

Effektiv ansigts/hals/decolte behandling til dig der ønsker et synligt løft. Den er tilmed enormt fugtgivende. Hvis du ønsker en unik og meget aktiv ansigtsbehandling, som giver dig et øjeblikkeligt lift, så er LIFT SUMMUM svaret. Huden afrenses, dobbelt eksfolieres både mekanisk og med frugtsyre, hyarolon filler arbejdes ned i huden og der udføres en skøn og virksom lift massage og der afsluttes med dertil hørende specialmaske og cremer efter hudtype.

700,-

Age summun

Oplev denne fantastiske ansigtsbehandling, og se hvordan din hud får nyt liv. Cellerne stimuleres, og produkterne bekæmper slapheden i hudens overflade. Huden gennemnæres og fugtes i dybden øjeblikkeligt. Din hud eksfolieres, så alle de døde hudceller forsvinder, huden udglattes og forfines. Anti-Age-Ageing serum påføres og tilføjes med Pure Vitamin C. Vitamin C beskytter huden mod de frie radikaler, booster kollagensyntesen og det er et essentielt vitamin med mange fordele der er uundværlige for vores krop.

Din hud masseres i en imponerende lækker og opstrammende massagecreme der virker meget blødgørende og øger cellernes iltoptagelse. Den styrker epidermis og mindsker rynkerne.

Derefter lægges Masque Age Summum på huden og hviler. Din hud optager de aktive ingredienser og former sig som en blød film på huden overflade. Behandlingen afsluttes med GUINOTS unikke cremer, serum og øjenpleje.

650,-

Dybderensning

Dybderensning af ansigt el. ryg.

Ansigtsbehandling bestående af afrens, peeling, opvarmning, dybderens, serum der er skræddersyet til hudtypen, mineral maske, dagcreme
Til dig som ønsker en grunding dybderens af huden anbefaler vi denne ansigtsbehandling.

549,-

Frugtsyrebehandling

Dobbelt peeling.
En ny hud der udstråler skønhed.

Huden er opbygget af en mængde cellelag. De overfladiske lag, som generelt er tørre, får ansigtet til at miste sin udstråling. Ved hjælp af peelende behandlinger er det muligt, nænsomt at fjerne disse tørre, døde celler fra hudens overflade. Frugtsyrerne i Peel In geléen trænger ind mellem de døde hudceller, for først at løsne dem, mens Peel Out skummet blidt fjerner dem.

Som afslutning på behandlingen, regenerer Clarimasque med ren C vitamin, de elastiske fibre og reducerer pigmentforandringer, så huden stråler.
Cellefornyelse, ungdommelig udstråling, anti-pigmentering.

Huden mister sin udstråling, på grund af træthed og stress eller med årene. Hudens øverste lag generes af udtørrede, døde hudceller, cellefornyelsen formindskes og teinten bliver grå og glansløs.

En enkelt behandling eller, endnu bedre, en kur på 3 behandlinger med frugtsyre, løsner de gamle celler, så huden igen fungerer optimalt. Cellefornyelsen accelereres og du kommer til at se dit ansigt i et nyt lys, det bliver smukkere med en sundere glød.

560,-

Teenage behandling op til 17 år

Teenageren der har behov for en dybere behandling eller døjer med uren hud.

En lækker ansigtsbehandling, der får dig til at føle ren i dybden, efterlader en afslappende følelse i hele ansigtet. I lækre omgivelser, en afslappende atmosfære, samt højtuddannet personale, der står til din rådighed, både før, under og efter behandlingen. Den giver dig en fantastisk oplevelse og du vil helt sikkert komme igen kun for at få denne ansigtsbehandling:
– Grundig afrens
– Peeling med damp
– Udrensning af urenheder (dybderens)
– Beroligende maske
– Afslappende ansigtscreme

435,-

Diamant peeling

Diamantslibning er en mekanisk peeling, hvor man blidt og skånsomt fjerner det yderste tørre hudlag af epidermis – (overhuden) og sammen med et vakuum sug, stimuleres en genopbygning af kollagenerne og elasticiteten i huden, hvilket resulterer i en fastere, sundere og en yngre udseende hud. Diamantslibning hjælper på eksempel:
– Ar
– Akne
– Pigmentforandringer 
– Fine linier
– Comedoner
– Tørhed
– Udvidede porer
– Glansløs hud.

595,-
Eller som tilkøb for 200,-

Skinpen/microneedling

Skinpen er en utrolig effektiv behandlingsform mod bl.a. rynker, acne, ar, solskoldet hud, strækmærker, operationssar der ikke er så flotte og pigmentforandringer i din hud. Behandlingen bygger på den videnskabelige dokumenterede metode, der i daglige tale kaldes CIT ”Collagen Induction Therapy”. På dansk kaldes den for ”kollagen-stimulerende” behandling.

Skinpin bruges til at stimulere og nærmest ”genoplive” din hud. Jo ældre man bliver jo mindre kollagent producerer din hud og den mister sin volumen og den begynder desuden, at ”hænge lidt” og vi får små linjer og rynker.

Man anbefaler derfor, at bruge SkinPin til:
– Acne og ar
– Hudforyngelse
– Store porer
– Rynkebehandling
– Solskadet hud
– Strækmærker og
– Operations ar

Metoden af brugen af SkinPen CIT er, at stimulere huden til selv at producere nyt kollagen væv i underhuden. Når man stimulerer ved hjælp af små nåle laver man mange tusind mikropenetreringer i underhuden. De mikroskopiske ”punkteringer” af huden der bryder kapillærerne lige under hudens overflade og på denne måde skabes der nyt kollagent væv. Denne proces tager op til 4 uger. Inden en behandling påføres huden et udvalgt serum med aktive stoffer, der passer til din hud.
Består af en grundig afrensning og desinficering af din hud. Herefter vil det udvalgte serum blive påført. Selve behandlingen med nålene varer ca.30minutter og efterfølgende slutter af med bio maske.

Umiddelbart efter behandlingen vil din hud være rød og varm. Dette vil dog aftage efter ca. 4 timer og være væk efter 12-18 timer.
Vi anbefaler min. 4 behandlinger for synlig effekt

999,-

Lysterapi ansigtbehandling

Ved avanceret lysterapi-system får du den nyeste tegnologi, som vil forbedre din hud.
Denne unikke lysterapi har 3 lysfrekvenser med hver sin specitikke, målrettede effekt til behandling af både anti-age, arvæv, hyperpigmentering samt acne.

DET RØDE LYS ( 650 – 700 nm)
Anti-age/Hudforyngelse/hudforbedring
Den aktive røde bølgelængde trænger dybest ind i huden og reducerer nedbrydningen af elastin i den ekstracellulære matrix af bindevævet. Disse bølgelængder vil også øge pro-collagen og collagen produktionen i huden. Den generelle tilstand af bindevævet forbedres via den måde, hudens collagen stimuleres og dermed regenererer og revitaliserer.

DET BLÅVIOLET LYS ( 463nm)
Acnebehandling
Blå bølgelængder er aktiv mod acne, fordi de har en antibaktiel virkning på Propionibacterium Acnes bakterien. Det blå lys har en interaktion med de såkaldte Porohyrines; bakteriens essentielle molekyler. Det blå lys fanger disse molekyler og får dem elimineret, så bakterien dør, men uden skadelig effekt for hudcellerne.
I alle vores behandlinger indgår: Afrensning, peeling, intens maske, special serum efter hudtype og hudproblem, special serum, special maske efter hudtype og hudproblem, samt tilpasset dagcreme og øjencreme og solcreme.

NÆR INFRARØDT lys har i kliniske studier vist sig at øge blodcirkulationen, som dramatisk vis øger hudens evne til at hele op.
Disse lys kan så kombineres for at give helt andre farver som bruges til andre indikationer.
Bella Light LED maskinen har lysdioder der er væsentligt kraftigere end LED maskerne.

Resultater
Ca. 3 dage efter en behandling vil man begynde at se de første resultater. Efter en uge vil du opleve at huden får en helt ny glød. Eventuelle bumser og inflamation vil lægge sig inden for ca. 1 uge. Nogle får lige en opblussen efter den første behandling, men det er helt normalt og den vil forsvinde med de efterfølgende behandlinger.
Det optimale er en kur på 10 behandinger, 1 – 2 gange om ugen.​ Herefter vedligehold 1-2 gange pr. Måned.

1 behandling 550,-
5x klippekort 2200,-
10x klippekort 4000,-